Karşıyakalı taraftarlardan Pınar pankartı

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçına çıkan Karşıyaka evinde İspanya temsilcisi Tenerife'ye 76-87'lik skorla mağlup oldu. Müsabakadan önce Karşıyakalı taraftarlar Pınar grubu için pankart açarak destek çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 11:25
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyakalı taraftarlardan Pınar pankartı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçına çıktı. Kaf-Kaf, İspanya ekibi Tenerife'yi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda misafir etti. Yeşil kırmızılılar, maçın başından sonuna kadar skor geride olduğu maçta güçlü rakibine karşı diremedi. İzmir temsilcisi sahadan 76-87'lik skorla mağlubiyetle ayrıldı. Salonda taraftarlar Pınar pankartı ile dikkat çekti.

BİR NESİL PINAR'LA BÜYÜDÜ

Karşıyaka taraftarları, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan sezonun ilk resmi maçı öncesi özel bir pankart açtı. Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Karşıyaka Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın, diğer tarafında kızları Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar ve Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı'nın yer aldığı, üzerinde, "Bir nesil Pınar'la büyüdü, bir nesil daha büyüsün" yazılı pankartla Pınar'ın kulübe desteğinin sürmesini talep etti.

PINAR İLE GÖRÜŞME OLACAK

Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Süper Lig'de ilk maçına Bahçeşehir Koleji karşısında çıkacak. Türk basketbolunun lokomotif kulüplerinden Karşıyaka ile Pınar grubunun yolları ayrılmıştı. 26 yıldır süren birliktelikten sonra Pınar grubu, kulübün borçlarından dolayı sponsorluktan çekilme kararı almıştı. Karşıyaka'nın sezon öncesi sponsorluk görüşmeleri çeşitli kurumlar ile devam etse de olumlu bir sonuç alınmadı. FIBA'ya eski yabancı oyuncuların parası ödenirken kalan borçların önümüzdeki günlerde ödenmesi bekleniyor. Karşıyaka ile Pınar grubu yakın zamanda bir araya gelerek sponsorluk için görüşmede bulunacak.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.