Kayserispor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sonrası Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında heyecan dorukta! Mondihome Kayserispor ile Kasımpaşa yarın karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, ligdeki sıralamalar açısından da kritik bir öneme sahip olacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Peki, Kayserispor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 11:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kayserispor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sona erdi, Süper Lig heyecanı başladı. Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında Kayserispor, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor- Kasımpaşa maçının yayınlanacağı kanal ve başlama saati ise merak konusu. Peki Kayserispor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ediyor! Yarın, Mondihome Kayserispor ile Kasımpaşa arasında önemli bir mücadele yaşanacak. Kayserispor ile Kasımpaşa RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karlı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Ömer Turtay yönetecek.

Kayserispor son 3 maçında galibiyet elde edemese de ligde 36 puanla mücadele ediyor. Öte yandan Kasımpaşa, 43 puanla ligin üst sıralarında yer alıyor. İki takım arasındaki bu karşılaşma hem puan tablosu hem de ligdeki genel durum açısından büyük önem taşıyor. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Kayserispor- Kasımpaşa maçı ne zaman?

Kayserispor ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında kozlarını paylaşacak. Kayserispor- Kasımpaşa karşılaşmasını hakem Ömer Turtay yönetecek. Mücadele 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak.

Kayserispor- Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta! Kayserispor ile Kasımpaşa, karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığı merak konusu. Kayserispor – Kasımpaşa maçı, 3 Nisan Çarşamba günü Bein Sports 4 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.