TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kupalar sahiplerini buldu

Küçük Kulüp'te düzenlenen TSYD İzmir Şubesi Doğan Turhan Tenis Turnuvası görkemli bir törenle sona erdi. İzmir'de 10 gün süren turnuvada başarı sporcular kupalarına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 15:23
Kaynak: BÜLTEN
Kupalar sahiplerini buldu

İzmir'de Küçük Kulüp’ün düzenlediği ve İstanbul Ekspres’in destekleriyle yapılan TSYD İzmir Şubesi Doğan Turhan Tenis Turnuvası tamamlandı. Nefes kesen maçların sonunda kupalar sahiplerini buldu. Tenis severlerin yoğun ilgisiyle oynanan turnuvada raketler 10 gün boyunca İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi. Turnuvanın tek erkekler kategorisinde Ege Avcı, Baran Bayoğlu’nu 6/4 – 6/4 lük skorla yenerek birincilik kupasını kaldırırken, tek bayanlar kategorisinde 6/1 – 6/4 lük skorla Özge Kaçak birinciliğe, Evren Soytok ikinciliğe hak kazandı. Çift Erkekler kategorisinde oldukça çekişmeli anlara sahne olan Hüsnü Hatipoğlu-Erhan Aktaş, Serhat Kaya - Eymen Beytaş maçının galibi 3/6 – 6/2 - 10/7 lük skorla Kaya - Beytaş ikilisi oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Erkan Erkangil seçildi. Dereceye giren tenisçilere ödüllerini İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, Figen Turhan, Gülruh Turhan, Cenap Öztezel, TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Selçuk Özer ile Yiğit Temizocak ve Oğuz Azkara’nın elinden aldılar.

SARIGEDİK: HEYECANLI BİR TURNUVA OLDU

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, "Her geçen sene turnuvalarımızın daha heyecanlı ve iddialı bir organizasyona dönüştüğünü görmekten mutluyuz. Önemli olan kazanmak değil sportmence yarışmak. Çok keyifli bir turnuva dönemi geçirdik. Bu sene turnuvamızı İstanbul Ekspres’in ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi’nin değerli katkılarıyla değerli büyüğümüz rahmetli Doğan Turhan onuruna oynadık. Bir kere daha kendisini rahmetle anıyor ve Turhan ailesi’ne turnuvamıza desteklerinden teşekkür ediyorum" dedi. Sarıgedik, İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan’a TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi’ye teşekkür plaketi takdim etti. İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı ve merhum Doğan Turhan’nın oğlu Engin Turhan 55 yıldan bu yana tenis geçmişine sahip bir aile olduklarını vurguladığı konuşmasında Küçük Kulüp ve TSYD İzmir Şubesi ile oldukça başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. Bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Tüm turnuva katılımcılarını ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇELEBİ: SPORA HİZMETE HAZIRIZ

TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi turnuvaya katkı koymaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi olarak bu anlamlı turnuvanın bir tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduk. Başta Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik olmak üzere İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, sporcularımız, hakemlerimiz, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu güzel turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için aynı şekilde hizmet vermeye hazırız” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.