Manisa Basket, sezonun ilk maçına çıkıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Manisa Basket, sezon ilk maçında Bursaspor’u misafir ediyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 12:53
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Manisa Basket, sezonun ilk maçına çıkıyor

Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonlarından Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Manisa Basket, 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkıyor. Tarzanlar evinde Bursaspor'u misafir ediyor. Yeni yönetim, yeni yapılanma ve yeni transferler ile sezona iddialı başlamak isteyen Manisa temsilcisi, Muradiye Spor Salonunda Timsahları devirmek istiyor. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma saat 15:30'da başlayacak.

SABAN LEE FORMDA

Ozan Bulkaz'ın sportif direktör olmasından sonra başanternörlük görevine Ertuğ Tuzcukaya getirildi. NBA patentli iki skorer oyuncunun Manisa'da yer alması rakiplere korku salıyor. Saban Lee, üstün performansı ile hazırlık maçlarında ve Avrupa maçına damga vurdu. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele eden Manisa'nın 25 yaşındaki yıldızı UCAM Murcia deplasmanında galibiyette önemli rol oynamıştuı. Attığı 36 sayıyla sahanın en skoreri olan yıldız oyun kurucu, bunun yanı sıra altı ribaund ve altı asistle de maça damgasını vurdu. Aynı zamanda haftanın en iyi beş oyuncusunda yer alan Saban Lee, dikkat çekiyor. Manisa bu sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da üst sıraları hedefliyor. Tecrübeli oyuncu Mehmet Yağmur'un da takıma dahil olmasıyla Türk basketbolcular önemli süreler alıyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.