Manisa beşledi!

TFF 1.Lig'de mücadele eden Manisa FK, sezonun 6. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u 5-1'lik skorla mağlup etti. Manisa FK- Yeni Malatayaspor maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 15:39
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Manisa beşledi!

TFF 1.Lig'de büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Trendyol 1.Lig'deki tek Ege temsilcisi olan Manisa FK, 2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlarken üst üste aldığı galibiyetlerle moral depoladı. Manisa FK evinde Yeni Malatyaspor'u misafir etti. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan müsabakada ev sahibi takım rakibini gol yağmuruna tuttu. Manisa, Yeni Malatyaspor'u 5-1'lik skorla mağlup etti. Böylelikle siyah beyazlılar yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Karşılaşmanın golleri; Efe Taylan Altunkara, Moryke Fofana, Bede Osuji'den geldi. Bu galibiyetle Manisa FK, 11 puanla 2.sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta Manisa FK, deplasmanda Boluspor ile kozlarını paylaşacak.

GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Manisa FK'nın teknik direktörü Çağdaş Çavuş,"Skordan bağımsız iyi bir oyun ortaya koymak ve seyircilere iyi futbol izlettirmek istediklerini dile getiren Çavuş, "5 haftada bunu yaptık. Bu maçta rakibin durumu, yaşadıkları ve buraya geliş hikayeleri biraz daha farklı. Bu tür maçların konsantresi biraz zor olur fakat oyuncu grubum bunu çok iyi yaptı. Maç önünde de gerçekten çok konsantrelerdi. Oyunun tamamında çok iyi oynayarak güzel bir gabiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Burak Olcar, Hüseyin Aylak, Yusuf Susuz

Manisa FK: Alperen Uysal, Oktay Gürdal, Bartu Göçmen, Gameli, Kaan Konak, Oğuz Gürbulak, Kadir Kaan Yurdakul (Dk. 67 Hodzic), Efe Taylan Altunkara (Dk. 77 Osman Kahraman), Ramirez (Dk. 77 Muhammed Enes Kiprit), Fofana (Dk. 77 Diallo), Osuji (Dk. 67 Okyere)

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Emircan Bayrakdar, Yiğit Ulaş, Ersan Yaşa, Berat Yaman, Umut Tanış (Dk. 67 Cengizhan Akgün), Ferhat Canlı, Mehmet Güneş (Dk. 90 Osman Katipoğlu), Burak Efe Yaz (Dk. 90 Metehan Ünal), Mehmet Emin Taştan (Dk. 80 Atakan Müjde), Nuri Fatih Aydın

Goller: Dk. 11 Efe Taylan Altunkara, Dk. 26 ve 66 Fofana, Dk. 29 ve 58 Osuji (Manisa FK), Dk. 17 Mehmet Emin Taştan (Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 73 Mehmet Güneş, Dk. 85 Ferhat Canlı (Yeni Malatyaspor), Dk. 90+3 Gameli (Manisa FK)

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.