Mario Hermoso kimdir? Mario Hermoso'nun piyasa değeri ne kadar?

Atletico Madrid foması giyen Mario Hermoso hakkında bilgiler merak edildi. Beşiktaş’ın talip olduğu başarılı futbolcuya dair merak edilen tüm detayları sporseverler için derledik. Peki Mario Hermoso kimdir ve piyasa değeri ne kadar? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 11:51
Kaynak: HABER MERKEZİ
Mario Hermoso kimdir? Mario Hermoso'nun piyasa değeri ne kadar?

Beşiktaş’ın talip olduğu başarılı futbolcu Mario Hermoso hakkında bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık aratılıyor. Biz de sizler için kendisine dair merak edilen tüm detayları derledik. Peki Mario Hermoso kimdir ve Mario Hermoso piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Mario Hermoso kimdir?

18 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelen Mario Hermoso İspanyol futbolcu olup defans mevkiinde oynar. Şu anda La Liga'nın Atlético Madrid takımında mücadele etmektedir.

Profesyonel futbol kariyerine 2014 yılında Real Madrid C takımında adım atan oyuncu, ardından sırasıyla Real Madrid B, Valladolid, Espanyol ve Atlético Madrid kulüplerinde mücadele etti.

mario hermoso

Mario Hermoso piyasa değeri ne kadar?

Mario Hermoso’nun piyasa değeri 25.0M€ dir.

Mario Hermoso maaşı ne kadar?

Mario Hermoso’nun yıllık 5 milyon euro maaşın yanı sıra, imza parası olarak yılda 20 milyon euro alacağına dair doğrulanmamış bilgiler bulunmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.