Mehmet Sepil: Bütün milli takımların stadyumu olmalı

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, katıldığı televizyon programında Türkiye - İzlanda maçında Gürsel Aksel Stadyumu'nun muazzam atmosferinden bahsederek Fenerbahçe maçındaki yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 12:05
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Mehmet Sepil: Bütün milli takımların stadyumu olmalı

Göztepe Spor Kulübü'nün Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın misafiri oldu. Sepil, gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.Mehmet Sepil, "Tüm Milli Takımların bir stadı vardır. Bizde Atatürk Olimpiyat Stadı planlandı ama olmadı. Milli Takımın ev sahibi avantajını yakalayabilmelesi için aynı statta oynamalı. Önümüzdeki maç Samsun'da oynanacak, Samsunspor taraftarı da harika bir taraftar topluluğu. Orada oynanacak karşılaşmada coşkulu taraftarlar önünde oynanacaktır" dedi.

 OYUNCULAR İÇİN STADYUM SORUN OLABİLİR  

Milli maçta Gürsel Aksel Stadyumu'nda çok güzel bir atmosfer olduğunu söyleyen Sepil, " Biz çok güzel bir atmosfer oluşturduk. Hatta ev sahibi olduğumuz için hem TFF Başkanı hem de İzlanda Federasyon Başkanı'nı ağırladık. Sonrasında İzlanda heyetiyle konuştuğumuzda ambiyansın harika olduğunu, Türkiye'nin güzel oynayarak kazandıklarını bana söyledi. Zaten futbol böyle olmalı. Şimdi çok konuşulan bir şey var. Bütün milli takımların bir stadı olmalı. Bizde ilk başta İstanbul'daki stad (Atatürk Olimpiyat Stadı) düşünüldü fakat olmadı. Tabi tüm maçlar bizim stadımızda oynansın demiyorum ama oyuncular için de habire değişen stad sorun olabilir. Ama ev sahibi takım olmak sadece ülkeyle olacak iş değil, bir ya da iki stadı olur ki oyuncular da benimsesin. Misal diğer maç Samsun'da oynanacak, orada da bizdeki gibi benzer bir ambiyans oluşacağına inanıyorum. Bizim stadımız 20 bin kişilik, küçük gelebilir bazı durumlarda evet, o yüzden bir ya da iki daimi stadyum olabilir" şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ İYİ NİYETLİ

Ali Koç ile ilgili açıklamada bulunan Mehmet Sepil," Ali Koç'un bütün bu olayların sonunda itilmesi kabul edilemez. Bir başkan üstelik ev sahibiyiz... Benim evimde Ali Koç'un itilerek yere düşmesi çok üzücü bir olay. Biz başkanlar olarak çok dikkatli olmak zorundayız. Bütün statlarda bu var sadece bu bizim sorunumuz değil. Aslında Ali Koç çok iyi niyetli. Taraftarının sorununu gidermek için gidiyor tribününe. Taraftarın psikolojisi iyi değildi. Ali Koç'a iltifat için değil, benim bütün başkanlar içinde sözüne güveneceğim başkandır. Bir duruşu vardır" şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.