Menemen FK, Karaman deplasmanında

TFF 2.Lig'de mücadele eden Menemen FK, sezonun ikinci haftasında Karaman FK ile kozlarını paylaşıyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:58
Kaynak: İHA
Menemen FK, Karaman deplasmanında

TFF 2.Lig'de büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. 2024-2025 sezonuna galibiyet ile başlayan Menemen FK, ilk maçında evinde Yeni Mersin İdman Yurdu takımını 2-0'lık skorla mağlup etmişti. Sarı lacivertliler, Karaman FK deplasmanında sahaya çıkacak. Büyük heyecana sahne olacak müsabaka 8 Eylül Pazar günü saat 19:00'da Karaman Stadyumunda oynanacak. Nefesleri kesecek olan maç TFF YouTube hesabından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Semih Kurt, Alp Osman Karaosmanoğlu, Ömer Yasin Gezer, Veysel Karani Özkan olarak belirlendi. İzmir temsilcisi 3 puan ile birinci sırada yer alıyor. Karaman FK ise ilk haftada Elazığspor'a 1-0 mağlup oldu.

MAÇ BİLETLERİ AÇIKLANDI

Menemen FK-Karaman FK maçının biletleri belli oldu. Karaman FK’dan yapılan açıklamaya göre Menemen maçında stadyumun doğu cephe maraton tribünü 75 TL, batı cephe protokol tribünü 100 TL, kuzey-güney kale arkası 50 TL ve misafir tribünü bilet fiyatları da 65 TL olarak belirlendi.Kale arkası tribünlerine yoğunluk durumuna göre seyirci alınacağı, taraftarların elektronik bilet ve yeni kombineleri ile sorun yaşamadan giriş yapabilmeleri için maç saatinden önce stadyumda bulunmaları gerektiği hatırlatıldı.Diğer taraftan bilet gişe açılış saatinin 16.00, stadyumun kapı açılış saatinin ise 17.00 olduğu belirtildi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.