Menemen FK'nın galibiyet serisi sonlandı

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 15:16
Kaynak: İHA
Menemen FK'nın galibiyet serisi sonlandı

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5. hafta mücadelesinde Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak, 4 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Menemen İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, sarı-lacivertliler ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Seçim Can Koç’un gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Menemen FK, bu olayın hemen ardından 73. dakikada Onur Akdeniz’in attığı golle durumu eşitledi. Ancak maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca, Menemen FK sahadan 1 puanla ayrıldı.

İlk yarıda üç pozisyonda top direkten döndü

Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ilk yarıda birçok net pozisyon bulduklarını ve üç pozisyonun direkten döndüğünü belirtti. “İlk 45 dakikada iyi organize olduk ama bu pozisyonları değerlendiremeyince savunmada yaptığımız bir hata sonucunda geriye düştük,” dedi.

İkinci yarıda beraberliği sağlamak için mücadele ettiklerini söyleyen Basatemür, “71. dakikada bir kişi eksildik. 10 kişiyle berabere kalmak, bizim adımıza kötünün iyisi oldu. Kazanmak istiyorduk ve hak edecek kadar da oynadık. Ancak futbol böyle bir oyun, gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Oyundan ve mücadeleden memnunum, yenilgisiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.