Milli Takım Kaptanı Eda Erdem: Paris Olimpiyatları için hazırız ve heyecanlıyız!

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar, 2024 Paris Olimpiyatları için hazır olduklarını ve grubun zorluğunu vurguladı. "Takım büyük bir özveriyle çalışıyor," dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:24
Kaynak: İHA
Milli Takım Kaptanı Eda Erdem: Paris Olimpiyatları için hazırız ve heyecanlıyız!

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na hazırlık sürecini değerlendirdi. Eda Erdem, takımın büyük bir özveriyle çalıştığını ve maç saatlerine uygun antrenmanlar yaptıklarını belirtti. "Bizim grubumuz zorlu ama biz hazırız" diyen Dündar, takımıyla beraber Paris için oldukça heyecanlı olduklarını ifade etti.

EDA ERDEM 3. KEZ OLİMPİYATLARA KATILIYOR

3. kez olimpiyatlara katılacak olan Dündar, önceki deneyimlerinden yola çıkarak Paris'in Londra kadar iyi organize edileceğini söyledi. Takım arkadaşlarıyla stres oluşturmadan deneyimlerini paylaştığını belirten Dündar, Paris'te hem sosyal hem de profesyonel olarak iyi bir deneyim yaşayacaklarını vurguladı.

C Grubu'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacak olan takımın kaptanı, rakiplerin güçlü olduğunu ve her maçın zorlu geçeceğini belirtti. Hollanda’nın yükselen grafiği, Dominik Cumhuriyeti’nin deneyimi ve İtalya’nın güçlü kadrosuna dikkat çeken Dündar, “Oyunumuzu arttırıp, kazanmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Eda Erdem Dündar, kendilerini destekleyen vatandaşlara teşekkür ederek, "Gerçekten sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Paris için sizler gibi çok heyecanlıyız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.