NBA’de bir ilk: LeBron ve Bronny James aynı maçta oynadı

LeBron James ile oğlu Bronny James, Los Angeles Lakers'ın sezon açılışında birlikte oynayarak NBA’de bir ilke imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 14:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
NBA’de bir ilk: LeBron ve Bronny James aynı maçta oynadı

NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen 39 yaşındaki LeBron James, oğlu Bronny James ile birlikte oynayarak NBA tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Lakers'ın Minnesota Timberwolves ile oynadığı 2024-2025 sezonunun açılış maçında, baba-oğul ikilisi ikinci çeyreğin bitimine dört dakika kala sahaya birlikte adım attı. LeBron, o ana kadar 13 dakika süre almıştı. Lakers taraftarları, LeBron ve Bronny'nin oyuna girişi sırasında büyük bir alkışla destek verdi.

LeBron James, kariyerinde 20 kez NBA All-Star'a seçilen tek oyuncu ve geçen sezon NBA'de 40 bin sayıya ulaşan ilk oyuncu olarak dikkat çekiyor. Lakers bu karşılaşmayı Anthony Davis'in 36 sayı ve 16 ribauntluk performansıyla 110-103 kazandı. LeBron James, 16 sayı kaydederken, Bronny James 2 dakika 41 saniye süre almasına rağmen sayı katkısı yapamadı. Timberwolves'da Anthony Edwards 27 sayı ile oynadı, ancak mağlubiyeti engelleyemedi.

james

BEYZBOLDA KEN GRİFFEY SR. VE KEN GRİFFEY JR İKİLİSİ

Ken Griffey Sr. ve Ken Griffey Jr., Amerika Ulusal Beyzbol Ligi'nde (MLB) tarihe geçmiş baba-oğul ikilisi olarak bir başarıya tanıklık etmek üzere karşılaşmanın oynandığı salonda bulundular. Griffey ailesi, 1990 ve 1991 yıllarında Seattle Mariners takımı ile birlikte sahaya çıkarak beyzbol tarihinde ilk kez baba ve oğul olarak aynı takımda oynayan oyuncular oldular. Baba-oğul Griffey ikilisi, toplamda 51 maçta birlikte mücadele ederek MLB tarihinde eşsiz bir başarıya imza atmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.