NBA'deki temsilcimiz Alperen Şengün'ün NBA 2K25 raitingi belli oldu

NBA'de Houston Rockets formasını giyen Alperen Şengün'ün NBA 2K25 raitingi belli oldu. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün oyunda raitingi  85 oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 14:25
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
NBA'deki temsilcimiz Alperen Şengün'ün NBA 2K25 raitingi belli oldu

Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, Houston Rockets ile yeni sezon hazırlıklarını bireysel ve takım antrenmanları ile devam ediyor. Ülkemizin gururu Şengün, elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Türk basketbolunun parlayan yıldızı saha içindeki ve saha dışındaki davranışları ile genç basketbolculara örnek oluyor. Milli basketbolcumuz NBA 2K25 oyununda yüksek raiting ile dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüğü olan oyun büyüleyici görseller ile ön plana çıkıyor.

ALPEREN ŞENGÜN'ÜN RAİTİNGİ 85 OLDU

Oyunseverlerin ve basketbolseverlerin merakla, heyecanla beklediği oyunun çıkmasına sayılı günler kala oyunun içeriği, detayları merak ediliyor. Alperen Şengün, NBA 2K25’te 85 ratinge sahip olacak. NBA 2K’nın resmi X hesabından paylaşılan görsele göre Alperen, oyundaki en iyi 50 oyuncu arasında yer alıyor. Milli basketbolcumuz geçen sezon  83 ratinngi vardı. Bu sezon +2 puan ile gelişim gösterdi. Oyunun demo görüntülerinde atletik özellikleri, poster smaçları ve pasör özellikleriyle göz kamaştırıyor. Aynı zamanda Şengün, NBA, "Fantasy" oyuncuları için hazırladığı dosyada Alperen Şengün'ü en çok tercih edilecek 20 basketbolcu arasında gösteriliyor.

ADEM BONA 60 RAİTİNG

Ligde yer alacak olan bir diğer oyuncumuz Adem Bona’nın overallı ise 69 olarak açıklandı. Profesyonel basketbol kariyerine İzmir Mavişehir Spor Kulübü ile başlayan daha sonra Karşıyaka'ya transfer olan Bona, kısa sürede kendisini geliştirerek antrenörlerin gözüne girmişti. NCAA'de UCLA takımında iki yıl kolej basketbolu oynadıktan sonra NBA draftlarında Philadelphia 76ers tarafından seçildi. Adem Bona'nın bu sezonki performansı merak ediliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.