Okan Buruk: Avrupa'da kupa kazanma hedefimiz var

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Net pozisyon vermeden maçı bitirmiş olduk. Yolumuza devam edeceğiz. Avrupa'da kupa kazanma hedefimiz var." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 23:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 23:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
Okan Buruk: Avrupa'da kupa kazanma hedefimiz var

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklama yaptı.

Okun Burak şunları söyledi:

"Rakibimizin 5'li savunmayla başladıklarını gördük. Bunu bir duran topla çözdük. Rakibin çok açılmadığını gördük. Belli bölümlerde topu bize bıraktılar. Attığımız goller değerli ve net pozisyon vermedik. Savunmamızı önde kurduk. Net pozisyon vermeden maçı bitirmiş olduk. Böyle bir morale ihtiyacımız vardı.

Transfer dönemi bittikten sonra oyuncuların kafa yapısını daha kendilerinden emin ve rahat görüyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Avrupa'da kupa kazanma hedefimiz var. 3 tane eksiğimiz vardı. Ama sahada oyuncular yüzde 100'lerini verdi.

"YA ÖLDÜRÜYORUZ YA FAZLA YUKARI ÇIKARTIYORUZ"

Ya öldürüyoruz ya fazla yukarı çıkartıyoruz. Sara iyi bir oyun ortaya koydu. Savunmadaki oyuncularımızın performansı da Lucas ile Sara’nın performansını artıyor.

ICARDI NE ZAMAN DÖNECEK?

Icardi'nin tedavisi sürüyor. Icardi'nin tedavisi 2-3 gün sonra burada devam edecek. Icardi'nin yaklaşık 2 haftası daha var."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.