Olcay Şahan: Üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz

Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan, takımının sergilediği performanstan genel olarak memnun olduğunu belirtti

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:26
Kaynak: İHA
Olcay Şahan: Üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Altınordu, şimdiye kadar oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Topladığı 15 puanla 5. sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, lider Kastamonuspor’un yalnızca 1 puan gerisinde bulunuyor. Henüz yenilgi almayan Altınordu, dış sahada oynadığı 3 maçta galibiyet elde edemezken, iç sahada mükemmele yakın bir performans sergiledi.

Takıma büyük bir pozitif enerji veriyor

Teknik Direktör Olcay Şahan, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, sezon başından beri Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını hatırlattı. Şahan, "Sahamızda iyi bir performans sergiliyoruz. Futbolcularım antrenman yaptıkları sahada maç yapmaya alıştılar. Ayrıca, bu maçlarda yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların desteği takıma büyük bir pozitif enerji veriyor" dedi.

Deplasmanda oynanacak maç öncesinde rakibi iyi bir şekilde analiz ettiklerini belirten Olcay Şahan, "Bu sezon deplasmanlarda oynadığımız maçlardan galibiyet elde edemedik. Pazar günkü maça çok iyi hazırlanacağız ve deplasmandan galip döneceğimize inanıyorum. Rakip takıma baktığımda, Beşiktaş'ta abilik yaptığım genç oyuncuların orada forma giydiğini görüyorum. Biz de o maça iyi bir hazırlık yaparak, üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Takımımız buna güzel bir yanıt veriyor

Takımın gidişatından memnun olduğunu vurgulayan genç teknik direktör, "İstatistiksel olarak iyi bir durumdayız. Ancak futbol, oynayan oyuncuyu mutlu, oynamayanı mutsuz eder. Biz de takım içindeki mutluluğu sağlamaya çalışıyoruz. Tüm oyuncularım şans buldu. Rakibe göre hamleler yapıyoruz ve takım içindeki rekabeti her zaman en üst düzeyde tutuyoruz. Rekabet üst seviyede olduğunda başarı gelir ve takımımız buna güzel bir yanıt veriyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.