Partizan-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

THY EuroLeague'deki basketbol coşkusu kesintisiz devam ediyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen bu maçlar arasında Partizan ile Real Madrid arasındaki mücadele ön plana çıkıyor. Partizan-Real Madrid maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 17:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Partizan-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

EuroLeague'deki basketbol coşkusu her yıl daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon da hiç durmadan devam eden maçlar, farklı yaş gruplarından izleyicilere hitap ederek popülerliğini artırıyor. Şimdi gözler, heyecanla beklenen Partizan-Real Madrid maçının detaylarında. Partizan-Real Madrid maçı ne zaman oynanacak? Heyecanın dorukta olduğu bu mücadeleyle ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Partizan-Real Madrid maçı

Partizan-Real Madrid maçı nerede oynanacak?

Partizan-Real Madrid arasında oynanacak olan basketbol maçı, Madrid'de WiZink Center Stadyumu'nda oynanacak.

Partizan-Real Madrid maçı ne zaman?

EuroLeague kapsamında basketbol severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği basketbol maçları, tüm hızıyla devam ediyor. Partizan-Real Madrid maçı ne zaman sorusunun yanıtını arayanlar için cevap, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 22.30 olarak kendini gösteriyor.

Partizan-Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Partizan-Real Madrid maçı hangi kanalda sorusu, bu maçı izlemek isteyen kişilerce araştırılmaya başlandı Partizan ve Real Madrid arasında gerçekleşecek karşılaşma S Sport Plus ve S SPort 2 üzerinden izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.