Petkimspor'da Mustafa Kurtuldum sezonu kapattı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor'un genç basketbolcusu Mustafa Kurtuldum, sakatlığından dolayı sezonu kapattı. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:03
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Petkimspor'da Mustafa Kurtuldum sezonu kapattı

Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonlarından FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan başladı. Avrupa'da ilk kez parkeye çıkan Aliağa Petkimspor, sezonun ilk galibiyetini Kıng Kzczecın karşısında elde ederek moral depoladı. Burak Gören'in öğrencileri Süper Lig'de ilk maçına 6 Ekim Pazar günü evinde Darüşşafaka karşısında çıkacak.

Petkimsppor'un genç basketbolcusu Mustafa Kurtuldum, Merkezefendi maçında sakatlanmıştı. Kulüp doktorlarının tedavisinden sonra genç oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı. Sezon başında TOFAŞ‘tan Petkimspor’a geçen Mustafa Kurtuldum çapraz bağlarından sakatlandı ve sezonu kapattı. Kurtuldum daha önce de aynı sakatlığı yaşamıştı.Aliağa Petkimspor‘un açıklamasında Merkezefendi ile oynanan hazırlık maçında Mustafa Kurtuldum’un sol diz ön çapraz bağlarından sakatlandığını bildirdi. Mustafa Kurtuldum ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada," 2 gün önce yaşadığım talihsiz sakatlıktan dolayı sezonu kapamış bulunmaktayım. İlk sakatlığımla yaşadığım diz olmamakla birlikte yakında ameliyat olup en iyi şekilde döneceğimden emin olabilirsiniz. Arayan, soran ve iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.