Petkimspor, Manisa Basket'e hazırlık maçında kaybetti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor, Ege Cup turnuvasında Manisa Basket'i misafir etti. Petkimspor rakibine 87-79’luk skorla kaybetti. Aliağa- Manisa Basket maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 11:07
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Petkimspor, Manisa Basket'e hazırlık maçında kaybetti

Avrupa'nın en prestijli liglerinden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan başlıyor. Süper Lig takımları yeni sezon hazırlılarına devam ederken hazırlık turnuvaları ile eksiklerini tamamlıyor. İzmir'de Aliağa Petkimspor'un organize ettiği "Ege Cup" turnuvası büyük heyecana sahne olurken Ege'de basketbol rüzgarı esiyor.

Turnuvada; Aliağa Petkimspor, Manisa Basket, Yukatel Merkezefedi Denizli Basket, Bahçeşehir Koleji yer alıyor.  Petkimspor, Manisa ile oynadığı hazırlık maçında rakibine 87-79’luk skorla kaybetti. Manisa Basketbol’da Saben Lee 37 sayı, 7 asist, 5 ribaund ile maça damga vurdu. Jamordo Pickett 16 sayı, 12 ribaund ile double double yaparak üstün performansıyla göz kamaştırdı. Hugo Besson 8, Ahmet Safa Yılmaz ve Mehmet Yağmur da 6 sayıyla mücadele etti. Petkimspor’da Bryson Williams 16 sayı, 7 ribaund, Breen Tyree 11 sayı, 6 ribaund, Wesley Van Beck 10, Troy Selim Şav ve Dewayne Russell 8 sayıyla oynadı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.