Petkimspor'un Avrupa maç biletleri satışta

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor, Avrupa ön eleme maçlarını Antalya'da oynayacak. Petkimspor'un Hollanda temsilcisi Heroes Den Bosch ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 12:45
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Petkimspor'un Avrupa maç biletleri satışta

Avrupa'nın en prestijli liglerinden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan başlıyor. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala bütün takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Burak Gören yönetimindeki Aliağa Petkimspor, hazırlık maçları ve özel turnuvalar ile eksiklerini tamamlıyor. Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa'da oynama başarısını gösteren Kuzeyin Rüzgarları, 2024-2025 sezonunda fırtına gibi esmek istiyor. Petkimspor, evinde oynadığı maçlarda seyirci rekoru kırarken Avrupa hedefi için yola çıktı.

HEDEF 3'DE 3

İzmir temsilcisi, 17 Eylül Salı günü Antalya'da Heroes Den Bosch ile kozlarını paylaşacak. Petkimspor, rakibini mağlup ederse Fransız temsilcisi Cholet Basket ile yarı finalde karşılaşacak. Aliağa Petkimspor, oynayacağı maçlarda 3'te 3 yapıp rakiplerini geçmesi durumunda normal sezon biletini alarak B Grubu'nda Unicaja, Oostende ve King Szczecin ile mücadele edecek. Aliağa Petkimspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"AVRUPA ÖN ELEMELERİNDEKİ TEK TÜRK TAKIMI ALİAĞA PETKİMSPOR’UMUZUN MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA!Aliağa Petkimspor'umuzun, 17 Eylül Salı günü saat 21:30'da Hollanda temsilcisi Heroes Den Bosch ile oynayacağı maçın biletleri Biletix'te!Haftaya Salı Antalya'da görüşmek üzere!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.