Pınar Karşıyaka-Çağdaş Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde sezonun 8. haftasında Pınar Karşıyaka evinde Çağdaş Bodrumspor'u misafir edecek. Peki, Pınar Karşıyaka- Çağdaş Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka-Çağdaş Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet her geçen yıl artıyor. Sezonun 8.haftasında İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka, 20 Kasım Pazartesi günü saat 19:00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Çağdaş Bodrumspor'u konuk edecek. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma Bein Sports ekranlarından yayınlanacak. Karşıyaka, oynadığı 7 maçtan 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 7.sırada mücadele ediyor. Çağdaş Bodrumspor ise 2 galibiyet, 5 mağlubiyetle 14.sırada yer alıyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Bodrumspor maçına hazırlanıyor. 

pınar ksk

PINAR KARŞIYAKA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Pınar Karşıyaka, FIBA Baasketbol Şampiyonlar Lig'inde en son oynadığı  SIG Strasbourg deplasmanında 80-65'lik skorla mağlup ayrıldı. Vernon Carey 15 sayı, 8 ribaund; Errick McCollum 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist; Darrun Hilliard 8 sayı, 5 ribaund, 4 asist; Kelan Martin 15 sayı, 6 ribaund ile mücadele etti. Sakatlıktan sonra parkelere geri dönen Errick McCollum üstün performansıyla göz kamaştırdı. Pınar Karşıyaka bu sezon iki kulvarda şampiyon olmayı hedefliyor. Geçen sezon  Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğu kıl payı kaçıran yeşil kırmızılılar bu sezon güçlü kadrosuyla iddialı başladı.

KAF-KAF EVİNDE KAYBETMİYOR

Pınar Kaşıyaka, 2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ile FIBA Şampiyonlar Lig'inde ev sahibi olduğu maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde  Fenerbahçe Beko, Türk Telekom ve Bursaspor’u mağlup etti. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise evinde oynadığı Oostende ve Ewe Baskets mücadelelerinde kayıp yaşamadı. Karşıyaka, bu sezon taraftarı önünde oynadığı 5 maçta da hiç yenilmedi.

Ege temsilcisi Çağdaş Bodrumspor en son oynadığı Beşiktaş Emlakjet maçında rakibine 82-90’lık skorla mağlup oldu. Ahmet Düverioğlu 22 sayı, 9 ribaund, Dominic Artis 22 sayı, 3 ribaund, Jaron Johnson 10 sayı, 3 ribaund ile takımına katkı verdi. Bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne çıkan Bodrumspor oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 5 mağlubiyetle 14.sırada mücadele ediyor. Çağdaş Bodrumspor, Pınar Karşıyaka deplasmanından galibiyetle dönerek moral depolamak istiyor. Ender Arslan yönetimindeki takım hazırlıklarını sürdürüyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: A Milli Futbol Takımı, Almanya’da

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.