Polonya - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Hollanda maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda heyecan D Grubu’ndaki Polonya - Hollanda mücadelesi ile devam ediyor. Hollanda’da sakatlıkları nedeniyle Frenkie De Jong ve Teun Koopmeiners, EURO 2024’te oynayamayacak. Hollanda, son hazırlık maçında İzlanda’yı 4-0 mağlup etmişti. Polonya karşısında da galibiyet alarak turnuvaya üç puanla başlamak istiyorlar. Polonya cephesinde ise tüm gözler yıldız forvet Lewandowski’de olacak. D Grubu’nu ilk iki sırada bitiren takımlar son 16 turuna çıkacak. Peki, Polonya - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 09:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Polonya - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Hollanda maçı hangi kanalda yayınlanacak?

EURO 2024, Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. D Grubu'nda Polonya, Hollanda, Avusturya ve Fransa, gruptan çıkma mücadelesi verecek. Bu grubun diğer maçında Fransa ve Avusturya karşı karşıya gelecek. Polonya - Hollanda karşılaşmasının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Polonya'nın kadrosunda Süper Lig'de oynayan Szymanski, Adam Buksa ve Krzysztof Piątek gibi oyuncular yer alıyor. Turnuvanın favori ekiplerinden Hollanda, Polonya karşısında hata yapmak istemiyor. Peki, Polonya - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, EURO 2024 karşılaşmasının detayları…

POLONYA - HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında Polonya, Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu mücadele, 16 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Hamburg'taki Volksparkstadion'da oynanacak.

POLONYA - HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.