Premier Lig: Arsenal- Luton Town maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbol dünyasında milyonlarca kişinin heyecanla takip ettiği müsabakalar, her gün yeni gelişmelerle birlikte ilerliyor. Premier Lig'in önde gelen takımlarından Arsenal ile Luton Town arasındaki karşılaşma da bu heyecan verici gelişmelerden biri olarak öne çıkıyor. Peki, Arsenal - Luton Town maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 11:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Premier Lig: Arsenal- Luton Town maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbol maçları, dünya genelinde milyonlarca spor tutkunu tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Yerel lig müsabakaları ve uluslararası ligler, geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Premier Lig'in heyecan dolu günlerinde ise Arsenal ile Luton Town arasındaki maça olan ilgi her geçen dakika artıyor. Arsenal - Luton Town maçının başlama zamanı ne zaman? Arsenal- Luton Town maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu maçla ilgili detayları birlikte inceleyelim.

Arsenal- Luton Town maçı nerede oynanacak?

Arsenal- Luton Town maçı Emirates Stadyumu'nda oynanacak.

Arsenal- Luton Town maçı ne zaman?

Futbol severlerin ilgiyle takip ettiği Arsenal- Luton Town maçı, 3 Nisan Çarşamba günü Türkiye saati ile 21.30’da mücadeleye başlayacak.

Arsenal- Luton Town maçı hangi kanalda?

Arsenal ile Luton Town, İngiltere Premier Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maçın canlı yayın bilgileri ve şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı sporseverlerin merak konusu. Arsenal – Luton Town maçı, 3 Nisan Çarşamba günü Bein Sports 3 ve beIN Sports Tod TV kanallarından yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati 21:30 olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.