TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Real Madrid’in genç yeteneği Rodrygo kimdir? Rodrygo ne kadar maaş alıyor?

Rodrygo Silva de Goes, yaygın olarak Rodrygo olarak bilinen Brezilyalı milli futbolcu, forvet pozisyonunda La Liga takımlarından Real Madrid'de forma giyiyor. Peki, Rodrygo ne kadar maaş alıyor? İşte cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 16:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Real Madrid’in genç yeteneği Rodrygo kimdir? Rodrygo ne kadar maaş alıyor?

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Rodrygo Silva de Goes'un maaşı merak konusu oldu. Genç yetenek, forvet pozisyonunda La Liga devi Real Madrid forması giyiyor. Rodrygo'nun tam olarak ne kadar maaş aldığı merak ediliyor. Rodrygo ne kadar maaş alıyor? İşte Rodrygo maaşı

r

REAL MADRİD’İN GENÇ YILDIZI RODRYGO KİMDİR?

Genç yaşına rağmen adını futbol dünyasına kazıyan Rodrygo Silva de Goes, Brezilya'nın São Paulo kentindeki Osasco'da dünyaya geldi. 2011 yılında Santos'un gençlik akademisine katılan Rodrygo, başlangıçta futsal takımında yer aldı. Mart 2017'de, Sporting Cristal'a karşı bir Copa Libertadores maçı için ilk takıma çağrılmasıyla profesyonel kariyeri başladı. 21 Temmuz 2017'de Rodrygo, beş yıllık bir sözleşme imzalayarak ilk profesyonel sözleşmesini Santos ile gerçekleştirdi. Geçici menajer Elano'nun gözetiminde ana takıma terfi etti.

Real Madrid'in radarına giren Rodrygo, 15 Haziran 2018'de Santos ile yapılan anlaşma sonucunda Los Blancos'a transfer oldu. Haziran 2019'da Real Madrid'e katılan Rodrygo, 2025'e kadar olan sözleşmesine imza attı. İddialara göre bonservis ücreti 45 milyon Euro olarak açıklandı. Real Madrid'e katıldıktan sonra hızla dikkat çeken genç yetenek, 25 Eylül 2019'da Osasuna'ya karşı ligdeki ilk golünü attı. 6 Kasım 2019'da, sadece 18 yaşında ve 301 günlükken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynanan maçta hat-trick yaparak büyük bir çıkış yakaladı.

r

RODRYGO KAÇ MİLYON EURO?

Real Madrid'in genç yeteneği Rodrygo Silva de Goes'un güncel piyasa değeri 45 milyon Euro olarak belirlendi. Brezilyalı futbolcu, performansı ve potansiyeliyle dikkat çekerken, bu değerle Real Madrid'in önemli varlıklarından biri haline gelmiş durumda.

r

RODRYGO NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Real Madrid'in genç yeteneği Rodrygo Silva de Goes'un yıllık kazancının 8.3 milyon Euro olduğu açıklandı. Brezilyalı futbolcu, La Liga devi Real Madrid forması altında önemli bir oyuncu haline gelirken, yüksek maaşıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.