Richard Rios kimdir, kaç yaşında? Richard Rios hangi takımlarda oynadı?

Richard Rios'un adı Süper Lig takımlarıyla anılıyor ve futbolseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Palmeiras forması giyen Kolombiyalı oyuncu, merkez orta saha ve ön libero pozisyonlarında görev yapıyor. 2026 yılının sonuna kadar Palmeiras ile sözleşmesi bulunan Rios, güçlü fiziğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Richard Rios kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? İşte, Richard Rios'un kariyeri...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 13:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
Richard Rios kimdir, kaç yaşında? Richard Rios hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray, 8 numara pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Birçok ismin yer aldığı listede görüşmeler aktif bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, hem bütçeye uygun hem de Şampiyonlar Ligi'nde performans sergileyebilecek bir oyuncu transfer etmek için yoğun çaba harcıyor. Araştırılan isimler arasında son olarak dikkat çeken isim ise Palmeiras'ın 24 yaşındaki Kolombiyalısı Richard Rios oldu. İtalyan devi Milan da bu transfer için harekete geçti. Peki, Richard Rios kimdir, kaç yaşında? Richard Rios hangi takımlarda oynadı?

Richard Rios kimdir

Richard Rios kimdir?

2 Haziran 2000 Vegachí'de doğan Richard Ríos Montoya, Kolombiyalı futbolcudur. Şu anda Campeonato Brasileiro Série A takımlarından Palmeiras'ta forma giyen Ríos, aynı zamanda Kolombiya milli takımında orta saha pozisyonunda oynamaktadır.

Richard Rios kaç yaşındadır?

2000 doğumlu olan Rios, 2024 yılında 24 yaşındadır.

Richard Rios hangi takımlarda oynadı?

2 Haziran 2000'de Kolombiya'da doğan futbolcu, kariyerine Alianza Platanera'da adım attı.

2020/2021 sezonunda Flamengo U20'den A Takım'a yükselen yetenekli oyuncu, 21/22 sezonunda Mazatlan FC'ye kiralık olarak transfer oldu. 22/23 sezonunda Flamengo'dan ayrılan futbolcu, Guarini takımına katıldı.

22/23 sezonunda 1.38 milyon Euro bonservis bedeliyle Palmerias'a geçti. Geçen sezon, oyuncu 29 maçta görev aldı ve 2 gol ile 1 asist kaydetti.

Richard Rios'un kariyerinde Palmeiras, Guarani, Flamengo, Mazatlan gibi kulüpler bulunmaktadır. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro'dur.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.