Robert Renan kimdir, kaç yaşında? Robert Renan hangi takımlarda oynadı?

Brezilyalı futbolcu Robert Renan’ın kim olduğu, yaşı ve hangi takımlarda oynadığı futbolseverler tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki, Avrupa’nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken Robert Renan kimdir, kaç yaşında? Robert Renan hangi takımlarda oynadı?

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 17:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Robert Renan kimdir, kaç yaşında? Robert Renan hangi takımlarda oynadı?

Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken Brezilyalı stoperin kariyeri ve performans detayları incelendi. 11 Ekim 2003 doğumlu bu oyuncu, stoper rolünün yanı sıra sol bek olarak da görev alabiliyor. Sol ayağını etkin şekilde kullanabilen oyuncu, kuvvetli fiziği ve hız kabiliyeti ile biliniyor. Şu anda Zenit ile 30 Haziran 2028'de sona erecek bir sözleşmesi bulunurken, Brezilya'nın Internacional takımında kiralık olarak oynuyor. Robert Renan kimdir, kaç yaşında? Robert Renan hangi takımlarda oynadı?

Robert Renan kimdir?

Robert Renan Alves Barbosa, 11 Ekim 2003 doğumlu Brezilyalı bir futbolcudur. Şu anda, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit Saint Petersburg'dan kiralık olarak Brezilya'nın Internacional takımında stoper olarak görev yapmaktadır.

Robert Renan Kaç Yaşında? 

2003 doğumlu Roberty Renan, 2024 yılında 21 yaşındadır.

Robert Renan hangi takımlarda oynadı?

Robert Renan, ilk profesyonel karşılaşmasını 20 Nisan 2022'de Copa do Brasil'de Portuguesa da Ilha'ya karşı oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan deplasman maçında gerçekleştirdi. Série A'daki ilk oyununu ise 26 Haziran 2022'de Santos ile oynanan ve 0-0 biten ev sahibi maçında oynadı.

Ocak 2023'te, Robert Renan Rusya Premier Ligi ekibi Zenit Saint Petersburg ile beş yıllık bir sözleşmeye imza attı. Ancak, 4 Ocak 2024'te Zenit, Renan'ın yıl sonuna kadar Internacional'a kiralandığını açıkladı.

Uluslararası alanda, Robert Renan Brezilya'nın 18 yaş altı ve 20 yaş altı takımlarında görev yaptı. Ayrıca, 3 Mart 2023'te, geçici teknik direktör Ramon Menezes tarafından Fas ile oynanacak hazırlık maçı için Brezilya A Milli Takımı'na beklenmedik bir şekilde çağrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.