Ruben Neves kimdir? Ruben Neves kaç yaşında? Ruben Neves forma numarası

Ruben Neves, Wolverhampton'dan 55 milyon euro bonservis bedeliyle Al-Hilal'e transfer olmuştu. Ancak iddialara göre, Galatasaray transfer gündeminde yer alıyor. Bu gelişme nedeniyle arama motorlarında “Ruben Neves kimdir, Ruben Neves kaç yaşında ve Ruben Neves forma numarası kaç” şeklindeki sorular sıklıkla aratılıyor. Bu soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 11:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ruben Neves kimdir? Ruben Neves kaç yaşında? Ruben Neves forma numarası

Ruben Neves, Wolverhampton'dan 55 milyon euro bonservis bedeliyle Al-Hilal'e transfer oldu. Şimdi, Galatasaray'ın transfer listesine girdiği iddiaları gündemde. Bu durumun ardından Portekizli futbolcunun kariyeri ve önceki başarıları detaylı bir şekilde incelenmeye başlandı. Ruben Neves kimdir? İşte detaylar…

RUBEN NEVES KİMDİR?

Ruben Neves, 13 Mart 1997 tarihinde Portekiz'de doğdu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu olarak bilinen Neves, Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'de 8 numarada forma giymektedir.

Neves'in Al-Hilal ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Portekiz Milli Takımı'nda ise 51 maçta görev alan oyuncu henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Kariyerine Porto altyapısında başlayan Ruben Neves, asıl çıkışını Wolverhampton maçlarında gerçekleştirdi. 2023-2024 sezonunda, Al-Hilal'e 55 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Premier Lig'de 177 maçta görev yapan Neves, 21 gol ve 9 asistlik performans sergiledi ve toplamda 14,421 dakika sahada kaldı.

Ruben Neves ayrıca 2023-2024 sezonunda Suudi Arabistan Ligi'nde 32 maçta forma giydi ve 3 gol atarak 12 asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.