Sigortam.net-Mersin Bşb. maçı ne zaman, saat kaçta? Sigortam.net-Mersin Bşb. hangi kanalda?

Sigortam.net ile Mersin BB, Basketbol 1. Ligi Play-Off Final maçında kıyasıya mücadele edecek. Sporseverler, heyecan dolu maçı canlı izlemek için gün sayarken, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileriyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı da sporseverlerin dikkatini çekiyor. Basketbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için ekran başına kilitlenmeye hazırlanıyor. Peki, Minnesota-Dallas maçı ne zaman, saat kaçta? Minnesota-Dallas hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 11:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sigortam.net-Mersin Bşb. maçı ne zaman, saat kaçta? Sigortam.net-Mersin Bşb. hangi kanalda?

Basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği Sigortam.net-Mersin Bşb. maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen basketbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği bu mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu. Ayrıca Sigortam.net-Mersin Bşb. maçında sahaya çıkacak oyuncular da diğer detaylar kadar büyük bir merak konusu haline geldi. Sigortam.net-Mersin Bşb. maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik. Gelin birlikte bakalım.

Sigortam.net-Mersin Bşb. maçı ne zaman?

Sigortam.net ile Mersin BB, Basketbol 1. Ligi Play-Off Final maçında karşı karşıya geliyor. Müsabaka, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20:30'da TRT Spor Yıldız kanalından yayınlanacak. Sporseverler, heyecan dolu maçı canlı izlemek için ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Sigortam.net-Mersin Bşb. maçı hangi kanalda?

Sigortam.net ile Mersin BB arasındaki karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından yayınlanacak

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.