Sivasspor- Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sonrası Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında heyecan dorukta! Sivasspor, Karagümrük'ü ağırlamaya hazırlanıyor. Futbol tutkunları, Sivasspor - Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki Sivasspor- Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 09:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sivasspor- Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sona erdi, Süper Lig heyecanı başladı. Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında Sivassspor, Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Karagümrük, Sivasspor'un ev sahipliğinde önemli bir mücadeleye hazırlanıyor. Sivasspor- Karagümrük maçının yayınlanacağı kanal ve başlama saati ise merak konusu. Peki Sivasspor- Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ediyor! EMS Yapı Sivasspor, yarın evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 17.00'de başlayacak ve hakem Turgut Doman yönetecek.

Ligde geride kalan bölümde 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, toplamda 38 puan topladı. 11. sırada yer alan Sivasspor, Fatih Karagümrük maçını kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşma hesapları yapıyor.

Ancak Sivasspor'da, Fatih Karagümrük maçı öncesinde orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın sakatlığı bulunuyor. Bu durum, takımın kadro planlamasını etkileyebilir ve maçın seyrini belirleyebilir. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Sivasspor- Karagümrük maçı ne zaman?

Sivasspor ile Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında kozlarını paylaşacak. Sivasspor - Karagümrük karşılaşmasını hakem Turgut Doman yönetecek. Doman'a Esat Sancaktar ve Ali Tuna da yardımcı olacak. Mücadele 3 Nisan Çarşamba günü saat 17:00'da başlayacak.

Sivasspor- Karagümrük maçı hangi kanalda?

 Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor, Karagümrük'ü ağırlayacak. Futbolseverler, heyecan dolu bu maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.