TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan İzmri Valisi’ne ziyaret

Milli maç için İzmir’e gelen TFF Başkanı Hacıosmanoğlu İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nı (İZVAK) ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 21:04
Kaynak: İHA
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan İzmri Valisi’ne ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye – İzlanda maçı için İzmir’e geldi.  İzmir’de bir dizi ziyaretkerde bulunan Hacıosmanoğlu İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nı da (İZVAK) ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Ar-Ge'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Surözü ve Teknoloji ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Arslan da yer aldı.

Misafirperverliği için Vali Elban'a teşekkür eden Hacıosmanoğlu, ziyaretin sonunda kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu ve İzmir'i simgeleyen 35 numaralı bir A Millî Takım forması takdim etti.

Başkan Hacıosmanoğlu, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan'ın da yer aldığı ziyarette İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Başkan Vekili Talat Papatya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

İzmir kulüplerinin çatı kuruluşu olan İZVAK'ın Başkanı Ali Erten ile kulüp başkan ve yöneticilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu hak ettiği noktaya taşımak için el birliğiyle çalışmak gerektiğini vurgulayıp başarılar diledi.

maç

Türkiye - İzlanda resmi maç yemeği

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda ile oynayacağı karşılaşma öncesinde İzmir'de resmi yemek organizasyonu düzenlendi.

Yemek organizasyonuna Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Millî Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz ile İzlanda Futbol Federasyonu Başkanı Thorvaldur Örlygsson katıldı. İki ülke federasyon başkanı, Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak müsabaka için birbirlerine başarılar diledi. Yemek karşılıklı hediye takdimleri ile sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.