Torbalı’da Ayak Tenisi Turnuvası başlıyor

Torbalı Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası yarışmacılarını ağırlamaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:27
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Torbalı’da Ayak Tenisi Turnuvası başlıyor

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası, sporseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Alpkent Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşecek bu turnuva, bölgedeki gençleri ve spor tutkunlarını bir araya getirirken, sporun birleştirici gücünü de vurgulayacak. Bu turnuva ile beraber tüm Torbalı halkı bir araya gelecek hem de ayak tenisini izleme fırsatı bulacak.

TURNUVA 2 KATEGORİDE YAPILACAK

Turnuva, 2+1 oyuncudan oluşan takımlarla eleme usulü oynanacak ve katılım tamamen ücretsiz olacak. 16-30 yaş ve 30-35 yaş olmak üzere 2 farklı yaş kategorisinde düzenlenecek karşılaşmalarda, her kategoride dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim edilecek. Turnuvaya katılmak isteyenler, 25 Ekim Cuma gününe kadar Alpkent Halı Saha Tesisleri ya da Torbalı Kültür Sanat Akademisi’nden başvurularını yapabilecek. 18 yaşından küçük katılımcılar ise turnuvaya katılabilmek için ailelerinden veli izin belgesi getirmek zorunda olacak. Bu etkinlik, hem spor yaparak eğlenmek isteyenler hem de Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.