Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien ile mücadele edecek. Bir önceki turda Ruzomberok'u eleyerek bir üst tura çıkan bordo-mavili ekip, Rapid Wien karşısında avantaj elde etmeyi amaçlıyor. Trabzonspor, Rapid Wien'i yenmesi halinde play-off turuna katılma hakkı kazanacak ve muhtemel rakibi de belirlenmiş durumda. Peki, Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 10:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura geçmek için sahaya çıkıyor. Avrupa Ligi'nin yeni formatında yer almak isteyen Karadeniz temsilcisi, gruplara kalabilmek için iki eleme turunu daha geçmek zorunda. Bordo-mavili ekipte Draguş, Visca, Ozan Tufan, Trezeguet ve Lundstram gibi isimler dikkatleri üzerine çekiyor. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekiminde, Trabzonspor’un Rapid Wien'i elemesi halinde St. Gallen - WKS Slask Wroclaw eşleşmesinin galibiyle karşılaşacağı belli oldu. Peki, Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman

Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun ilk karşılaşmasında Rapid Wien’i ağırlayacak. Bu heyecan verici mücadele, Papara Park'ta 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.