Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında heyecan dorukta! Tuzlaspor ile Ümraniyespor yarın karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Peki, Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 10:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tuzlaspor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında yarın Ümraniyesor'u konuk edecek. Maçın yayınlanacağı kanal ve başlama saati ise merak konusu. Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı başlama saati…

Tuzlaspor, ligdeki son 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alarak 27 puana sahip. Ümraniyespor ise son 6 haftada 3 galibiyet ve 3 yenilgi yaşayarak 33 puana ulaştı. İki takım arasındaki ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı ne zaman?

Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında heyecanı devam ediyor! Tuzlaspor yarın sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Pendik Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak başlayacak.

Tuzlaspor- Ümraniyespor maçı hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında heyecan dorukta! Yarın, Tuzlaspor evinde Ümraniyespor'u konuk edecek. Pendik Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi hakem Fatih Tokali yönetecek. Karşılaşma, TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.