TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk millî futbolcu Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü hangi takımda?

Atletico Madrid’de oynayan Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün kim olduğu merak ediliyor. Peki, Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü hangi takımda?

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 16:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türk millî futbolcu Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü hangi takımda?

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, geçtiğimiz aylarda milli savunmacı Çağlar Söyüncü ile kulüpleri arasında resmi imzaladı. Futbol camiasında sıkça transfer haberleriyle anılan Çağlar Söyüncü'nün kariyeri ve yaşamıyla ilgili detaylar ise merak konusu oldu. Arama motorlarında Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü hangi takımda? gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte Çağlar Söyüncü'nün hayatı hakkında merak edilenler haberimizde…

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

Çağlar Söyüncü, 23 Mayıs 1996 tarihinde İzmir, Menemen'de doğdu. Premier League takımlarından Leicester City'de oynayan genç yetenek, kariyerine Altınordu'da başladı ve 2.500.000€ bonservis bedeliyle transfer olarak 1. Lig'den yurt dışına transfer olan ilk futbolcu unvanını elde etti.

Futbolculuk kariyerine Menemen Belediyespor'da başlayan Söyüncü, başkanın talebi üzerine Bucaspor'a transfer oldu ve burada stoper pozisyonunda oynamaya başladı. U-16 liginde elde ettiği Ege birinciliği ve Türkiye üçüncülüğü gibi başarılarla dikkat çekti. Fenerbahçe'yi penaltılarla yendikleri üçüncülük maçında iki penaltı golü kaydetti.

Çağlar Söyüncü, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bozyaka Yeşiltepespor'da deneyim kazanmak üzere oynamaya başladı ve daha sonra Gümüşorduspor adını alan takımda devam etti.

2014-2015 sezonunda Altınordu'ya transfer olan futbolcu, U-21 takımında başladığı sezonun ardından 2015-2016 sezonunda Altınordu'nun değişmez isimlerinden biri oldu. 30 maçta forma giydi ve bu maçlarda ikisi uzatma dakikalarında olmak üzere iki gol kaydetti.

Çağlar Söyüncü, şu anda Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giymekte olup, Altınordu Futbol Kulübü'nden 2.500.000 € bonservis bedeliyle transfer edilmiştir.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Çağlar Söyüncü hangi takımda sorusunun cevabı aranırken milli futbolcu 2023 yılında bu yana Atletico Madrid’de oynuyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜNÜN BOYU NE KADAR?

Çağlar Söyüncü boyu 1,87 metredir.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HANGİ TAKIMLA ANLAŞTI?

26 yaşındaki milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile anlaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.