TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Valverde Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray'ın dinamik ve çok yönlü oyuncusu Barış Alper Yılmaz, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 12:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türk Valverde Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray'ın çıkışta olan yıldızı Barış Alper Yılmaz, futbol sahnesine hızlı bir giriş yapıyor. 1.86 metrelik boyu ve etkileyici hızıyla dikkat çeken genç oyuncu, sadece kanat ve forvet mevkilerinde değil, aynı zamanda sağ ve sol bek pozisyonlarında da kendini gösteriyor. Bu çok yönlü yetenekleriyle adını duyuran Yılmaz, Jokerden sonra Türk Valverde olarak nitelendiriliyor. Peki, Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar...

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR?

Galatasaray'da sağ kanatta forma giyen Türk milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de doğdu. Futbol kariyerine Rize İl Özel İdarespor altyapısında başlayan Yılmaz, 2017'de Ankara Demirspor'a transfer oldu. Üç yıl boyunca yedek kulübesinde düzenli süre bulduktan sonra bedelsiz olarak Ankara Keçiörengücü'ne geçerek daha istikrarlı bir kariyere başladı. 2021-22 sezonunda Galatasaray'a transferiyle Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez forma giyme şansı buldu. 2022-23 sezonunda ilk kez Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı ve takip eden sezon farklı mevkilerde daha fazla süre alırken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk kez sahaya çıktı.

Barış Alper Yılmaz, futbol kariyerine 2011'de Rize İl Özel İdarespor altyapısında başladı. Profesyonel kariyerine 2017'de Ankara Demirspor'da adım attı. İlk profesyonel maçına Gölcükspor karşısında çıkan Yılmaz, sezonda birkaç maçta süre aldı ve takımıyla 2. Lig'e yükseldi. 2018-19 sezonunda Gaziantepspor'a karşı attığı golle dikkat çekti.

Ankara Keçiörengücü'ne geçişiyle performansı arttı. Sol kanatta oynayarak attığı gollerle dikkat çekti. Galatasaray'a transferiyle büyük bir adım attı. Takımda sağ ve sol kanatta, hatta bazen santrfor olarak görev yaptı. Süper Lig'de gösterdiği performansla adını duyurdu. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı oldu.

Son sezonunda farklı mevkilerde oynaması nedeniyle "Joker" lakabını kazandı. Gaziantep maçında attığı gol ve Samsunspor maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Alanyaspor maçında da iki golle takımına galibiyeti getirdi.

Barış Alper Yılmaz, kariyerinde birçok farklı mevkide görev alarak ve önemli goller atarak adından söz ettirmiştir.

Barış Alper Yılmaz, Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda 9 maça çıkarak 2 gol kaydetmiştir. Ayrıca, 12 Kasım 2021 tarihinde Cebelitarık'ı 6-0 yendikleri maçta Türkiye A Milli Takımı formasını ilk kez giymiştir.

BARIŞ ALPER YILMAZ NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Bu sezon 4 milyon TL kazanan Barış Alper Yılmaz'ın yeni maaşı 7 milyon TL olarak güncellendi. 22 yaşındaki futbolcu, gelecek sezonlarda sırasıyla 10, 12, 14 ve 18 milyon TL kazanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.