Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları maç takvimi| Filenin Sultanları Olimpiyat maçı hangi kanal veriyor?

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk karşılaşmasını Hollanda'ya karşı yapacak. C Grubu'na galibiyetle başlamak isteyen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncuları Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu ve Ebrar Karakurt'un performansı merakla bekleniyor. Fransa'nın Paris şehrindeki South Paris Arena'da gerçekleştirilecek bu önemli maçın yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati açıklandı. Milletler Ligi'nde çeyrek finalde veda eden Filenin Sultanları, Olimpiyatlardan madalya ile dönmeyi hedefliyor. Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Filenin Sultanları'nın Olimpiyat maç takvimi…

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 11:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları maç takvimi| Filenin Sultanları Olimpiyat maçı hangi kanal veriyor?

Fransa'da üçüncü kez düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı, Filenin Sultanları'nın maçıyla devam ediyor. 26 Temmuz'da başlayan Paris 2024 Olimpiyatları'nda tek takım sporu temsilcimiz olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 5 oyuncusu, ilk kez Olimpiyat atmosferini deneyimleyecek. Filenin Sultanları, Hollanda karşısındaki maçın ardından Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile mücadele edecek. Tuğba Şenoğlu'nun yerine Olimpiyat kadrosuna dahil edilen İlkin Aydın'ın da yer aldığı ay-yıldızlı takımımızın maçını canlı yayınlayacak kanal merak ediliyor. Türkiye - Hollanda karşılaşması hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı…

PARİS OLİMPİYATLARI TÜRKİYE – HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki ilk maçına bugün çıkıyor. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Filenin Sultanları'nın rakibi Hollanda olacak.

Son 6 yılda Hollanda ile 8 kez karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, rakibine karşı hiç mağlup olmadı. Hollanda, Türkiye karşısında son galibiyetini 2018 yılının Ağustos ayında 3-0'lık skorla elde etti.

Türkiye - Hollanda maçı, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak.

PARİS OLİMPİYATLARI TÜRKİYE – HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’ndaki voleybol heyecanı TRT Spor ekranlarına taşınıyor. Türkiye - Hollanda maçı, TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, Olimpiyat oyunlarının diğer karşılaşmaları da TRT Spor Yıldız kanalından izlenebilecek.

filenin sultanları

FİLENİN SULTANLARI MAÇ TABLOSU PARİS OLİMPİYATLARI

29 Temmuz

10.00 Türkiye-Hollanda

1 Ağustos 2024

10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 Ağustos 2024

10.00 Türkiye-İtalya

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.