Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Hollanda hangi kanalda?

Türkiye ve Hollanda arasında gerçekleşecek olan Olimpiyat voleybol maçının tarihi ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Bu önemli karşılaşma, sporseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Filenin Sultanları da grup aşamasında üç önemli maça çıkacak. Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Hollanda hangi kanalda?

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 12:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Hollanda hangi kanalda?

Milletler Ligi çeyrek finalinde elenen Türkiye, Paris Olimpiyatları'nda başarılı olarak moral bulmayı amaçlıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'nda mücadele edecek ve grup aşamasında üç maç yapacak. İlk olarak Hollanda ile karşılaşacak olan ay-yıldızlı ekip, ardından Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile mücadele edecek. Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Hollanda hangi kanalda?

Türkiye- Hollanda voleybol maçı ne zaman

TÜRKİYE-HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları'ndaki ilk karşılaşmasında Hollanda ile mücadele edecek. Türkiye'nin Hollanda'ya karşı oynayacağı maç 29 Temmuz'da 10:00'da başlayacak.

TÜRKİYE- HOLLANDA HANGİ KANALDA?

Türkiye ve Hollanda arasındaki voleybol karşılaşması 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00'da TRT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.