Türkiye Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu   

Türkiye Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda maçları için aday kadro belirlendi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 16:54
Kaynak: İHA
Türkiye Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu   

Türkiye Milli Takımı, 6 Eylül’de Galler ile Cardiff'te karşılaşacak ve 9 Eylül’de İzlanda’yı İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak. Montella, bu iki maç için 28 kişilik aday kadroyu belirledi.

İlk kez Milli Takım'a davet

Sakatlıkları nedeniyle Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz kadroda yer almıyorken, Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.

Futbolcular, 2 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de TFF'nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. İlk antrenman, aynı gün saat 18.15'te yapılacak.

Galler maçından önce 5 Eylül'de Cardiff City Stadyumu'nda kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek olan Ay-Yıldızlılar, TSİ 21.45'te Galler maçı için stadyumda olacak. Basın toplantısı ise TSİ 22.00'de düzenlenecek. İzlanda karşılaşması için 7 Eylül’de Cardiff'ten İzmir’e geçilecek.

A Milli Takım'ın İzlanda karşılaşması öncesi 8 Eylül Pazar günü saat 13.45'te Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenleyeceği basın toplantısının ardından, saat 18.15'te maç öncesi son antrenman yapılacak.

Milli Takım kadrosu

A Milli Takım'ın Galler ve İzlanda maçları için açıklanan kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Galatasaray), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Mustafa Hekimoğlu (Beşiktaş), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (Konyaspor)

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.