Wilfred Ndidi kimdir? Ndidi hangi takıma transfer olacak?

Fenerbahçe ile adı son dönemde transfer haberleri ile anılan Ndidi kimdir? Ndidi Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2023 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Wilfred Ndidi kimdir? Ndidi hangi takıma transfer olacak?

Wilfred Ndidi kimdir? Wilfred Ndidi nerelidir? Wilfred Ndidi hangi takımda oynamaktadır? Wilfred Ndidi hangi takımlarda oynamıştır? Wilfred Ndidi Fenerbahçe'ye transfer oldu mu? gibi sorular futbol severler tarafından merak ediliyor. İşte ayrıntılar...
16 Aralık 1996 doğumlu olan Wilfred Ndidi,  Nijeryalı milli bir futbolcudur. Premier League ekiplerinden Leicester City'de oynamaktadır. 

WİLFRED NDİDİ FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe, İngiltere'de bir alt lige düşen Leicester City'de forma giyen Nijeryalı yıldız için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Wilfred Ndidi için 8 milyon Euro önerdiği belirtiliyor.
Sarı-lacivertliler, İngiltere'de Leicester City forması giyen Nijeryalı yıldız Wilfred Ndidi'nin transferi için harekete geçti. Sportif direktör Mario Branco, Nijeryalı futbolcu ve temsilcisiyle de bir görüşme gerçekleştirdi. Ndidi, güçlü bir kadro kuran ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.
26 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Premier Lig'den Championship'e düşen Leicester City'den ayrılmak istiyor. Sarı-lacivertli yönetim, Ndidi için bonservis pazarlıklarına başladı.

Wilfred Ndidi kimdir? Wilfred Ndidi nerelidir? Wilfred Ndidi hangi takımda oynamaktadır? gibi sorular futbol severler tarafından merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

FENERBAHÇE 8 MİLYON EURO TEKLİF SUNDU İDDİASI

Fenerbahçe, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan Nijeryalı oyuncu için 8 milyon Euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Ndidi'nin bir dönem Fenerbahçe forması giyen Yobo ve Emenike'den de sarı-lacivertli takım hakkında bilgiler aldığı kaydedildi.

WİLFRED NDİDİ OYUNCU PROFİLİ

Doğum Yeri: Lagos

Uyruk: Nijerya

Boy: 1.83

Mevkii: Önlibero - Orta saha

Ayak: Sağ ayak

Güncel Piyasa Değeri: 25.00 mil. €

En Yüksek Piyasa Değeri:  60.00 mil. € (8 Haz 2021)

WİLFRED NDİDİ TRANSFER GEÇMİŞİ

KRC GENK

NATH BOYS

LEİCESTER HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.