Urla’da başkan değişikliği! Yerine gelen isim kim oldu?

Urla kaymakamı ve ilçede kayyum olarak belediye başkanlığı görevini de yürüten Dayanç, başka ile atandı. Yerine hangi isim gelecek? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 22:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Urla’da başkan değişikliği! Yerine gelen isim kim oldu?

Urla kaymakamı ve ilçede kayyum olarak belediye başkanlığı görevini de yürüten Murtaza Dayanç, Tokat'a atandı. Yerine Diyarbakır Kulp ilçesi kaymakamı Mustafa Gözlet atandı. Gözlet bu durumda hem Urla Kaymakamlığı hem de Urla Belediye Başkanlığı görevini üstlenecek. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama Resmi Gazete'de yayımlandı.

mustafa gözlet-ilkses

MUSTAFA GÖZLET KİMDİR?

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde Kaymakamlık görevini yerine getirmekte olan Mustafa Gözlet, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete kararı ile Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediye Başkanlığı görevine atandı. Peki Mustafa Gözlet kimdir?

26.02.1986 tarihinde Denizli'nin Güney ilçesinde dünyaya gelen Gözlet, ilk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamlamış olup 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sonrasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kapsamında stajyer kontrolör olarak görev aldı.

22.11.2010 tarihinde 99. Dönem Muğla Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçiş yaptı. Mersin'in Çamlıyayla, Isparta'nın Yenişarbademli ve Adana'nın Pozantı İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerini yerine getirdi. İngiltere'de yurtdışı stajını tamamlamış olan Gözlet, bu bir yıllık süre içerisinde Essex Üniversitesi’nde Politika alanında yüksek lisans yaptı. 99. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı olarak tamamlamış olan Gözlet, Yeşilhisar, Dikmen ve Sivaslı Kaymakamlıklarının ardından 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kulp ilçesi Kaymakamlığına atandı ve 02.09.2019 tarihinde Kulp ilçesindeki görevine başladı. Bununla birlikte 2 çocuk sahibi olan Gözlet, okul öncesi öğretmeni Elif Gözlet ile evlidir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.