TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kışlık turşular raflarda yerini aldı

Sonbaharın gelişiyle birlikte kışlık hazırlıklar hız kazandı ve Samsun'da bir turşucu, neredeyse her şeyin turşusunu kurarak raflarda yerini aldı.

Farklı meyve ve sebzelerden yapılan bu turşular arasında en çok rağbet görenler arasında salatalık ve beyaz lahana turşusu bulunuyor.

Turşucu İlkay Tozlu, kış aylarının olmazsa olmazı turşuların raflarda yerini aldığını belirterek, sağlık açısından da faydalı olan bu turşuların çeşitlerini tanıttı.

Tozlu, "Fındık, yumurta, mandalina gibi oldukça farklı çeşitlerimiz mevcut. En çok salatalık turşusu rağbet görüyor. Ayrıca, kısır, çubuk salata, havuç, kocabaş gibi çeşitlerimiz de çok satılıyor. Acı türler de oldukça popüler. Turşuların kilo fiyatı 100-200 TL arasında değişiyor. Grip olan vatandaşlar genellikle turşu suyunu tercih ediyor. Farklı çeşitler denemek isteyenler için hepsi oldukça lezzetli. Alanlar memnun kalıyor. Ayrıca fındık, kırçan, mandalina, bamya, karnabahar, erik ve çağla gibi çeşitlerimiz de mevcut. Kış aylarında hastalıklardan korunmak için turşu tüketimi tavsiye ediliyor” dedi.

Oluşturulma Tarihi: 16 Eylül 2024, Pazartesi 12:11
Güncellenme Tarihi: 16 Eylül 2024, Pazartesi 12:21
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.