TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vantilatörlerle tuz üretilecek  

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde faaliyet gösteren Efsan Makina, uzun mühendislik çalışmalarının ardından üç adet yüksek devirli şanzımanlı MVR üretti. Bu yenilikçi ürünler, tuz üretiminde kullanılacak ve testlerden başarıyla geçti. Efsan Makina'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öbke, Fabrika Müdürü Ramazan Ayrancı ve mühendislerin katılımıyla yapılan testlerin ardından, şanzımanlı MVR'ler, yerli üretim olarak Türkiye'nin gurur kaynağı oldu.

MVR üretim teknolojisine sahip

Fabrika Müdürü Ramazan Ayrancı, Efsan Makina'nın Avrupa'daki üç firmadan biri olarak MVR üretim teknolojisine sahip olduğunu belirtti. Ayrancı, “Efsan Makina olarak, Türkiye'de ilk kez şanzımanlı MVR üretimini gerçekleştirdik ve testlerini başarıyla tamamladık. MVR üretim teknolojisi yüksek mühendislik hesaplamaları ve dizayn gerektirmektedir. Bu ürünler, beş yıllık bir hayalin ve bir yıllık mühendislik çalışmalarının sonucudur. Türkiye olarak daha önce ithalatını yapmak zorunda kaldığımız ürünlerin bugün yerli olarak üretilebilmesi büyük bir adım,” dedi.

Yerli üretim faaliyetlerine devam edecek

Ayrancı, Efsan Makina'nın yurt içi ve yurt dışındaki talepler doğrultusunda yenilikçi ürünler üretmeye devam edeceğini ve kimya/petrokimya sektörleri başta olmak üzere çeşitli alanlarda önemli görevler üstleneceğini ifade etti. Ayrıca, Efsan Makina'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öbke'ye, mühendis ve ustalara, güvenen müşterilere teşekkür ederek, yerli üretim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Efsan Makina, ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR ve turbo kompresörlerin üretiminin yanı sıra, fabrikalarda kullanılan proses fanları ve havalandırma makinelerinin bakım ve onarımlarını da alanında uzman ekipleriyle sürdürecek.

Oluşturulma Tarihi: 18 Eylül 2024, Çarşamba 11:49
Güncellenme Tarihi: 18 Eylül 2024, Çarşamba 11:56
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.