TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevine ‘yıldırım’ hızıyla başladı 

Yeni yıl gecesi beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 4 hastane ve bir karakolu gezen AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, saatler 00.00’ı gösterdiğinde de Tepecik Kadın-Doğum, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  2015’in ilk bebeklerinden Muhammet bebeği kucağına alarak sevdi ve bebeğe altın taktı

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2015 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Görevine ‘yıldırım’ hızıyla başladı 

FEYZİ MİRHANOĞLU


AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, görevine ‘yıldırım hızıyla’ başladı. Temel Yıldırım, beraberinde 15’i aşkın yönetim kurulu üyesi olduğu halde yılbaşı gecesi 22.00’de başladığı ziyaretler kapsamında gece yarısından sonraya kadar tam 4 hastane ve bir karakolu ziyaret etti.  


Konak İlçesi’nde bulunan İzmir’in en büyük hastanelerinden Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Alsancak Devlet Hastanesi, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tepecik Kadın-Doğum Hastanesi’ni ve acil servisleri sırasıyla tek tek ziyaret eden Yıldırım, yılbaşı gecesi hizmet veren doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. 

YILDIRIM, SORUNLARI DİNLEDİ 

Hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını yılbaşı gecesi mesaisinde yalnız bırakmayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, hastaların ardından acil servisleri gezdi. Çeşitli nedenlerle hastanelerde tedavi gören ve acil servislerde bulunan hastalarla konuşarak, şifa dileklerini sunan Yıldırım, sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Hastanelerde tedavi gören çocukları da unutmayan Temel Yıldırım, bebek ve arabalardan oluşan oyuncakları çocuklara tek tek verdi. 

MUHAMMET BEBEĞE ALTIN TAKTI  

Yıldırım, hastane mesaisini saatler gece yarısını gösterdiğinde Tepecik Kadın Doğum-Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde hayata gözlerini yeni açan Muhammet bebekle tamamladı. Havva ve İbrahim Candemir çiftinin sezaryen yöntemiyle dünyaya gelen 3 kilogram ağırlığındaki Muhammet adını verdikleri bebeğini kucağına alıp seven ve altın takan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, anneyle bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı. 


Temel Yıldırım, hastanelerde çalışan sağlık çalışanlarının yılbaşı gecesi dahil olmak üzere gece-gündüz, özveriyle verdikleri sağlık hizmetinin farkında olduklarını, onların fedakarca çalışmalarının ve emeğinin karşılığında yılbaşı gecesi yanlarında olmak istedikleri için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.  

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ BÜYÜK ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR 

Kendilerini karşılarında gören sağlık çalışanlarının önce şaşırdığını ardından mutlu olduğunu kaydeden AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “Doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarımız sadece yılbaşı değil tüm bayram ve resmi tatillerde de fedakarca ve büyük özveriyle çalışıyorlar. Yılbaşını onlarla ve hastalarla geçirmek istedik. Hastalarımıza şifa dileklerimizi sunduk. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledik. Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik. Onlar da hatırlandıkları  ve kendilerini düşünen siyasiler olduğunu gördükleri için mutlu olduklarını ve motivasyonlarının arttığını ifade etti” diye konuştu. 

YILDIRIM, EMNİYET MENSUPLARINI DA UNUTMADI 

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, hastane ziyaretlerinin yanı sıra özellikle eğlence merkezlerinin merkezi durumunda olan Kordon ve Alsancak Bölgesi’nde oturan ve yılbaşı kutlamaları için bu bölgelere gelen İzmirlilerin rahat ve huzurlu bir yılbaşı gecesi geçirmesi için hizmet veren emniyet görevlilerini de unutmadı. 

POLİSLERLE YILBAŞI MESAİSİ YAPTI

Alsancak Liman Karakolu’nu ziyaret eden Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, emniyet mensuplarının gece mesaisine eşlik etti. 

İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da ziyaret ettiği karakolda emniyet görevlileriyle konuşan ve sıkıntılarını dinleyen Temel Yıldırım, “Sağlık çalışanlarımız ve emniyet görevlilerimiz ailelerinden uzakta, yılbaşı gecesi bile yoğun bir mesai yaptı. Empati yapmak istedik. Kendimizi onların yerine koyduk. Ne kadar zor ve önemli bir görevi icra ettiklerinin farkındayız. Hastanelerin yanı sıra gecenin yorgun savaşçıları olan, huzurlu ve güvenli bir İzmir ve yılbaşı gecesi için tüm imkanlarını vatandaşların huzurunu sağlamak için seferber eden emniyet mensuplarımızı ziyaret ettik. Yeni yıllarını kutladık. Ailelerinden ve sıcak yuvalarından uzakta sabaha kadar çalışan emniyet mensuplarımıza da çok teşekkür ediyoruz” değerlendirmesini yaptı. 

YILIN HER GÜNÜ HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ 

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın Konak ve İzmirlilere yönelik yeni yıl mesajı ise, 

“Yılın her günü halkın içinde, milletimizin yanında olacağız. Yeni Türkiye yolunda 2015’in Konak ve İzmir’imize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Trafik, otopark, işporta, sağlıksız yapılaşma sorunları çözülmüş, tarihi değerleriyle barışık, temiz-bakımlı-modern-yaşanabilir bir Konak için yol göstermeye, uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz” şeklinde oldu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.