TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka sokaklarına estetik dokunuş

Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra altyapı yatırımlarına da ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, iki ay içinde, kentin farklı noktalarındaki 24 bin metre karelik alanda parke taşlarını ve su kanaletlerini yeniledi. Altyapı malzemelerini şantiyede üreten belediye, bu sayede maliyeti de düşürdü

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 08:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka sokaklarına estetik dokunuş

2015 yılı bütçesini 187 milyon lira olarak belirleyen ve en büyük payı altyapı çalışmalarına ayıran Karşıyaka Belediyesi, 15 yaşını dolduran ve kullanımı olanaksız hale gelen kaldırım taşlarını değiştirmeye başladı. Su taşkınlarını önlemek adına su kanaletlerini ve ızgaraları da yenileyen belediye ekipleri, Ocak ve Şubat ayları içinde, kentin farklı noktalarında toplam 24 bin metrekarelik parke taşı döşedi. 30 bin metrekarelik alanda ise su kanaleti ve ızgara değişimi yapıldı.

ARALIKSIZ SÜRECEK

Altyapı çalışmaları için Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 6’şar kişilik 2 ekip oluşturuldu. Çalışmaların aralıksız olarak yıl sonuna kadar devam edeceği ve bu süreçte yaklaşık 200 bin metrekarelik alanın yenilenmiş olacağı belirtildi.

HEDEF: DAHA MODERN KARŞIYAKA

Karşıyaka’yı daha yaşanabilir ve modern hale getirmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Sokaklarımızı daha da güzelleştirmek ve çağdaş bir görünüm kazandırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, daha modern, huzurlu bir Karşıyaka bizim öncelikli görevimiz. Bunun için de gece gündüz demeden, aralıksız olarak, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.