TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığın katılımıyla kutlandı. Etkinlikte, hareketli fon gösterileri ve zeybek oyunlarıyla yanı sıra şiirlerde okundu

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
23 Nisan coşkusu

HALİSA TOPRAK

İzmir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. Kalabalık bir katılımın gösterildiği bayram İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal  Marşı’nın eşliğinde bayrakların öğrenciler tarafından göndere çekilmesi başladı. Havanın soğuk olması nedeniyle çocukların üşüdüğü gözlemlendiği etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katıldı.

ZEYBEK GÖSTERİSİ

Öğrenciler İzmir Valisi, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na birer buket sundu. Plaketin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı günün anlam ve önemini yönelik konuşmasını gerçekleştirdi.  Milli Eğitim Bakanı’nın mesajının okunmasından sonra öğrenciler tarafından şiir okundu.

İzmirlilere güzel zamanlar yaşatan, hareketli fon gösterileri, misafir öğrenci gruplarının gösterileri (Bosna Hersek ), zeybek gösterileri,  kız öğrenci grupları ortak gösterisi ile kutlama sona erdi. Etkinliğin sonunda halk kutlamalara devam ederek güzel manzaralar oluşturdu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.