TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe temkinli!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yarın sahasında oynayacağı Kırklarelispor'u mağlup ederek şampiyonluğa giden yolda bir engeli daha aşmak isteyen Göztepe'de 2 stoper Sabutay ve Burak, 6 hafta sonra formaya kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 06:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe temkinli!

27'nci haftada 2-0 kaybedilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yedek kalan ikili, Erkan ve Cemil'in Gümüşhanespor karşılaşmasında sarı kart cezalısı durumuna düşmesiyle yeniden ilk 11'e dönecek.

Teknik direktör Metin Diyadin, idmanda tartıştıkları için İsa'yla birlikte Gümüşhane maçının kadrosuna almadığı Halil'e de "Hazır ol" emri verdi. Serdar'ın sol kanattaki performansından memnun kalmayan Metin Diyadin'in Kırklarelispor önünde Halil'i ilk 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Kırklarelispor maçının kolay geçmeyeceğini dile getiren Sportif Direktör Bülent Ataman ise, “Takımda asla 'Nasıl olsa yeneriz' havası yok. Rakibe saygı duyarak, işimizi ciddiyetle yaparak oynayacağız” yorumunu yaptı.

İZMİR'DE GOL YEMEDİ

Göztepe, konuk edeceği Kırklarelispor'a, şu ana kadar İzmir'de oynadığı 3 maçta da gol şansı tanımadı. Rakibiyle tarihinde 8'inci kez karşı karşıya gelecek sarı kırmızılı ekip, Kırklarelispor'u İzmir'de 1984'te 3-0, 1988'de ve geçen sezon da 1-0 mağlup etti. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

15 BİN BİLET SATILDI

Göztepe 2'nci Başkanı Fatih Dalan, Kırklarelispor karşılaşması için bastırılan 35 bin biletten 15 bininin satıldığını açıkladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden, maç günü gişelerde satılması planlanan 10 bin bileti de istediklerini belirten Dalan, "Yarın gişelerde yığılma olmaması için 8 bin açık, 2 bin kale arkası biletinin Göz-Göz mağazalarından satışa sunulmasını talep ettik. Maç zamanı izdiham olsun istemiyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.