TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenya değil Sasalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Her yıl katılımcısı sayısı artan yarışmaya bu yıl 344 fotoğraf sevdalısı tam 1441 eserle katıldı

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2015 08:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kenya değil Sasalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nın düzenlediği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 120’den fazla türde 1200’ü aşkın hayvanı genç nesillere tanıtmak ve fotoğrafçılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya gösterilen ilgi, her yıl giderek artıyor. Bu yıl 344 kişinin 1441 fotoğrafla katıldığı yarışmaya, geçtiğimiz yıl 287 kişi 1435 fotoğrafla, düzenlendiği ilk yıl ise 147 kişi 735 fotoğrafla katılmıştı.

SERGİLENMEYE DEĞER BULUNAN 50 ESER

Fotoğraf Sanatçısı Erol Özdayı, DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Fotoğraf Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Işık Sezer,  DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Temel Sanat Eğitimi Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu,  İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin ve fotoğrafçı Zeynel Aydın’dan oluşan jürinin yaptığı değerlendirmenin ardından dereceye giren 4 fotoğraf ile sergilenmeye değer bulunan 50 eser belirlendi. Jürinin yaptığı zorlu değerlendirmenin ardından Alahattin Kanlıoğlu birinci, Burak Konca ikinci, Remziye Mutlu üçüncü olurken, Murat Aytaş mansiyon ödülüne layık görüldü.

DERECEYE GİREN ÖDÜLLER SERGİLENECEK

Dereceye girenler ödüllerini 7 Şubat 2015, Cumartesi günü Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen törenle alacak.  Törenin ardından açılacak sergide dereceye giren ve jüri tarafından seçilen 50 eser 9 Mart 2015 tarihine kadar Doğal Yaşam Parkı’nda, 11 Mart-11 Nisan 2015 tarihleri arasında ise Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergilenecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.