TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP, gençlerin eline taş verdi Erdoğan'ı taşlattı”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Cumhurbaşkanımız, o zamanki Başbakanımız uzaya uydu gönderme töreni yaptı bir üniversitede. CHP gençlerin eline taş verdi Recep Tayyip Erdoğan'ı 'sen niye uydu attırıyorsun' diye taşlattı" dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“CHP, gençlerin eline taş verdi Erdoğan'ı taşlattı”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar Belediyesi tarafından İSTOÇ'ta inşa edilen Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

"CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENÇLERİN ELİNE TAŞ VERDİ"

Törende konuşma yapan İdris Güllüce, "Sizin bir havaalanı yaptırmanız için ne tür araştırmalar yapmanız gerekir. Ne teknik çalışmalar yapmanız lazım. Kaç yüz tane mühendisin onun projesini yapması lazım. Ama o altı tane kelime söylüyor 'ben havaalanına karşıyım, yaptırtmayacağım, engel olacağım' diyor. İşte aradaki fark bu. Bir tanesi akıl, fikir, bilgi, teknoloji istiyor, birisi de sadece Cumhuriyet Halk Partili ve Gezici olmak yetiyor aradaki fark bu. E tabi 7 Haziran'da da 'sen benim kalkınmama neden engel oluyorsun?' diye soran bir millet var. 'Niye sen benim en büyük havaalanı yapan bir ülke olmamdan rahatsız oluyorsun?' diye soracak olan bir millet var. Bu millet şunu da soracak diyecek ki, benim Başbakanımdı daha önce Recep Tayyip Erdoğan, şimdi Cumhurbaşkanımız, o uzaya bir uydu gönderdi. Şimdi de Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu en kısa sürede uzaya yerli uydu göndereceğiz diyor. Sayın Cumhurbaşkanımız o zamanki Başbakanımız uzaya uydu gönderme töreni yaptı bir üniversitede. O üniversitede düğmelere basıldı, Türkiye uydusu olan bir kaç ülke arasında, millet olarak gurur duyarken, Cumhuriyet Halk Partisi gençlerin eline taş verdi Recep Tayyip Erdoğan'ı 'sen niye uydu attırıyorsun' diye taşlattı. Değil mi? Al sana oy diyecek Ak Parti, o taşlayanları taşlayacak bu şekilde. Hesap dürülmüş olacak" şeklinde konuştu. (DHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.