TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Derbinin avantajlısı, Altınordu

PTT 1'inci Ligi'nde yarın deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor'u yenip 8'de 8 yapmayı hedefleyen Altınordu, başarılı performansına güveniyor. Kırmızı lacivertli ekip bu sezon oynadığı 7 derbide 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, sadece 1 kez kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Derbinin avantajlısı, Altınordu

İlk yarıda Manisaspor'u tek golle yenen, Bucaspor ve Denizlispor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, Karşıyaka'ya ise 3-0 mağlup oldu. İkinci yarıdaki derbilerde coşan Altınordu, Bucaspor'u 1-0, Denizlispor'u 2-1 ve Karşıyaka'yı 5-0 yenerek fire vermedi.

Play off yarışından kopmamak için kümede kalma savaşı veren Manisaspor'u bir kez daha yenmeyi  planlayan Altınordu'da, kritik randevu öncesi sol bek Gökhan Yılmaz ve ön libero Timur Temaltaş'ın ayak bileğinden sakatlanması teknik heyetin keyfini kaçırdı. İki oyuncu da tedbir amaçlı bugünkü antrenmana katılmadı. Geçen hafta Oğuzhan Berber'le yollarını ayıran Altınordu'da Gökhan'ın da sakatlanmasıyla solda alternatif kalmadı. Gökhan'ın iyileşmemesi halinde Erdoğan'ın sol bekte görev alabileceği ifade edildi.

AVRUPA SEFERİ

Nisan ayı başında Selçuk Efes Tesisleri'nde 20 ülkeden 48 takımın katılımıyla düzenlenen U12 İzmir Cup ile başarılı bir sınav veren Altınordu, yeni turnuvalar için Avrupa seferine çıktı. Kırmızı lacivertli yöneticiler, İzmir U11 Balkan Cup, U15 Türk-Yunan Cup ve U17 Altınordu Cup başta olmak üzere pek çok projeye yönelik katılım görüşmeleri yapmak üzere Avrupa ülkelerini ziyaret etti.

Yunanistan, İsveç, Hollanda ve Almanya'da AEK, Olimpiakos, Panathinaikos, Panionios, Hammarby, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 ve Vitesse kulüp yetkilileriyle görüşüp Korriku, Porto, Athletic Bilbao, Brondby, Admira Wacker ve Sheffield United ile yazışmalar yapan 2 yönetici Gökhan Göktürk ve Ali Ergöçmez, "Kulübümüzün tanıtımı açısından önemli temaslarda bulunduk" dedi. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.