TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Teşkilatsız siyaset yapılmaz"

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklamasına ilişkin, "Teşkilatsız siyaset yapılamaz. Önce Allah’ıma sonra da seçmenimize güvenerek yola çıktım" dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 09:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Teşkilatsız siyaset yapılmaz"

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, hafta sonu yapılan temayül yoklamasının ardından açıklamalarda bulundu. Temayül yoklamasının demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini ifade eden Atila, teşkilatsız siyaset yapılamayacağını belirtti. Atila, "Hiçbir aday adayı diğerinin rakibi olmadığını herkes gördü. Listeden kim çıkarsa çıksın bir diğerinin arkasında olduğunu tüm teşkilat mensupları gördü. Hepimiz ülkemiz için, İzmir için neler yapabiliriz düşüncesindeyiz" dedi.

Teşkilatların önemine de değinen Atila, sözlerini şöyle sürdürdü: "Temayül yoklaması hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Teşkilatın içinden gelen birisiyim, teşkilatların tozunu yutan bir isimim. Teşkilatsız siyaset yapılmaz. Önce Allah’ıma sonra da seçmenimize güvenerek yola çıktım. İzmir için çalışacağıma, seçildiğim takdirde İzmirli seçmenlerimle birlikte hareket edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Mecliste onların sesi ve kulağı olacağıma söz veriyorum." (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.