TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir İl Kolları coşkuya hazırlanıyor

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı kongresine tek başkan adayı olacak olan Gözde Keskin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti İzmir İl Kolları coşkuya hazırlanıyor

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın 31 Ocak’ta düzenlenen İl Kongresinin ardından Kadın ve Gençlik Kollarında kongre heyecanı yaşanmaya hazırlanıyor. Tek liste olarak gidilecek kongreler öncesi Kadın Kolları Kongresinde aday olacak isim il yönetim kurulu üyesi Gözde Keskin oldu. Keskin’in tek liste olarak gideceği kongre tarihi ise yarın saat 14.00’da Alsancak Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. 

KADINLARIMIZA ÇOK BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kadınların siyasetteki önemine dikkat çekerek, “Bizler kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile bir ve beraber olarak başaracağız. AK Parti ailesinde her türlü ayrımcılığın karşısında durarak birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Özellikle kadınlarımız siyasetin temel taşlarını temsil ediyorlar. Kadınlarımızın açtığı kapılardan birlikte girerek hükümetimizin çalışkanlığını anlatacağız. 2015 Genel Seçimlerinde kadınlarımıza çok büyük görev düşüyor İnşallah il kongremiz gibi kadın ve gençlik kolları kongrelerimizde coşku içerisinde gerçekleşecek” diye konuştu.

TÜM KADINLAR BİRLİK OLACAĞIZ

Tek liste olarak gerçekleşecek İzmir 4. Olağan Kadın Kolları Kongresi öncesinde teşkilattaki tüm kadınlara birlik çağrısı yapan Keskin, “Bugüne kadar kadın kolları teşkilatlarımız birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Bizde devralacağımız bu bayrağı en iyi şekilde taşıyarak partimizin İzmir’de zafere ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz. Genel Merkezimizin bizlere layık gördüğü bu görevde ilk sınavımızı 14 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek 4. Olağan İl Kadın Kolları kongremizde vereceğiz. Tüm ilçelerimizle görüşüp gerekli çalışmaları yapıyoruz. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları teşkilatımız olarak birlik olacağız” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.