TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Hotar Balçova’da

AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar, Balçova’nın ve İzmir’in sorunlarını dinledi. Toplantıya AK Parti Balçova mahalle başkanlarının yanı sıra ilçedeki STK temsilcileri ve ilçe muhtarları da katılım gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Partili Hotar Balçova’da

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Balçova’da ki konuşmasında Balçovalılara ve İzmir halkına seslenen Hotar, “Kimsenin İzmir’in ve İzmirlilerin oylarını ipotek altına alamayacağını” belirtti. “Çocukların geleceği için yeni ve güçlü bir Türkiye mi yoksa AK Parti öncesindeki gibi IMF’nin kapısında nöbet tutan bir Türkiye mi?” diye İzmirlileri düşünmeye davet eden Hotar, ayrıca Balçova’dan tüm İzmirlilere “Hâlâ 82 Anayasası ile yönetilmekten bıkmadınız mı?” diye sordu. Hotar tüm İzmir’e, Yeni Türkiye’nin Yeni Anayasası’na oylarıyla katkıda bulunmaları çağrısında bulundu.

Hotar, Balçovalıların, ilçe ve il hakkındaki sorunlarını dinledi. Emekli zamlarından bahseden Hotar, ayrıca emeklilerin eskiden ücret ödedikleri; ulaşıma, torunlarına alacakları kitaplara, ambulans hizmetine ve en çok ihtiyaç duyulan sağlık imkanlarına AK Parti dönemi ile hızlı ve ücretsiz ulaşabildiklerini de sözlerine ekledi ve yapılan zam kadar azaltılan harcamalarında önemli olduğuna dikkat çekti. Diğer sorunların da çözümü için, İzmir yerelinde de halkın daha geniş desteğinin önemli olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar; halkı, 7 Haziran 2015 günü İzmir’de ve tüm Türkiye’de destan yazmaya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.